Porsche вирішила відмовитися від дизельних двигунів

Porsche вирішила відмовитися від дизельних двигунів

Відтепер Porsche сконцентрується на випуску автомобілів на бензинових двигунах, а також на гібридах

Німецький автовиробник Porsche вирішив остаточно відмовитися від дизельних двигунів. Про це заявив голова правління Porsche Олівер Блуме в інтерв'ю виданню Bild am Sonntag, опублікованому в неділю, 23 вересня.

За словами Блуме, у майбутньому Porsche сконцентрується на випуску автомобілів на бензинових двигунах та на гібридах. У планах компанії також розпочати з 2019 року випуск електромобілів, пообіцяв керівник Porsche.

Серед іншого Блуме, нагадав, що досі Porsche ніколи не займався випуском дизельних двигунів, а використовував для деяких своїх моделей дизелі інших виробників. Попри це репутація компанії теж значно «постраждала» внаслідок «дизельного скандалу».

«Криза з дизелем завдала нам багато клопоту», - визнав Блуме.

Через це автовиробник автівок преміум-класу вже впродовж деякого часу не пропонує на продаж авто на дизельних двигунах. А тепер відмова від двигунів такого типу стала остаточною.

Попри зміну стратегії компанії, Блуме пообіцяв, що Porsche і в майбутньому обслуговуватиме своїх нинішніх клієнтів, що мають автомобілі на дизельних двигунах.

Нагадаємо, BMW відкликала з європейського ринку 324 тисячі дизельних автомобілів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: