80% тепломереж Києва є аварійними - КМДА

80% тепломереж Києва є аварійними - КМДА

Чиновники запевняють, що на проектування робіт заміни найбільш зношених ділянок теплових мережвже виділяємо 28 мільйонів гривень

Рівень аварійності теплових мереж у Києві сягає 80% і протягом двох-трьох років місто планує замінити найбільш проблемні.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв під час прямого ефіру на ТРК «Київ», повідомляє прес-служба КМДА.

«Ми вже виділяємо 28 мільйонів (гривень - ред.) на проектування робіт заміни найбільш зношених ділянок теплових мереж. Адже рівень аварійності мереж сьогодні сягає 80%. Довгі роки не було системної заміни мереж і сьогодні ми мусимо це виправити», – повідомив він.

За словами Пантелеєва, комунальне підприємство «Київтеплоенерго» працює в посиленому режимі, усуваючи щодоби пошкодження 60-70 мереж. Найбільш складними в цьому плані є Подільський, Солом'янський, Святошинський, Шевченківський район.

«Вже зараз в процесі усунення аварій «Київтеплоенерго» замінює аварійні мережі ділянками по 20, 30, 40, 50 метрів, щоб уникнути повторних аварій. Але, безумовно, необхідно здійснити комплексну заміну й модернізацію, і вже протягом наступного міжсезоння ми до цього приступимо», – пояснив Пантелеєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: