Біля метро «Університет» невідомий з ножем напав на безхатченка

Біля метро «Університет» невідомий з ножем напав на безхатченка
Напад стався пізно ввечері неподалік станції метро Університет

Потерпілого госпіталізували з травмами середньої тяжкості

У четвер, 10 січня, в Києві біля станції метро «Університет» невідомий з ножем напав на безхатченка. Інцидент стався на території ботанічного саду імені Олександра Фоміна.

Повідомлення про подію надійшло на лінії екстрених служб близько 23:00. Про це повідомляє Інформатор.

Чоловік без певного місця проживання з пораненням руки і сильною кровотечею дійшов до павільйону станції метро «Університет». Він просив про допомогу. Співробітники метрополітену надали йому першу допомогу, а черговий поліцейський викликав «швидку» і патрульних. Потерпілого госпіталізували з травмами середньої тяжкості. За словами медиків, його життю нічого не загрожує, але він втратив багато крові.

Працівники метрополітену повідомили, що чоловік бездомний. Він часто приходив на станцію погрітися, шукав щось в смітниках і просив у людей копійки, не виявляв агресії і поводив себе спокійно. Крім того, його ніколи не бачили п'яним. Також у нього при собі завжди було посвідчення про інвалідність, іноді він їздив по ньому в метро. Зовні чоловікові близько 40-50 років.

Правоохоронцям потерпілий розповів, що в ботанічному саду на нього раптово напав чоловік, побив і штрикнув ножем в руку. Після чого нападник втік з місця злочину, а поранений чоловік зміг дістатися до станції метро і попросити про допомогу.

На місці працювали співробітники поліції і медики. Правоохоронці почали пошук зловмисника. Що стало причиною нападу, поки невідомо. Деталі події з'ясовуються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: