Затримано підозрюваних у замаху на вбивство одного із забудовників Ірпеня

Затримано підозрюваних у замаху на вбивство одного із забудовників Ірпеня
В результаті проведених спеціальних заходів поліцейські встановили трьох підозрюваних
Фото: Нацполіція

Зловмисники нанесли жертві ножові поранення та зникли з місця події

Зловмисники намагалися вчинити підпал автомобіля, в салоні якого знаходився один із забудовників Ірпеня, але коли транспортний засіб не зайнявся – фігуранти нанесли жертві ножові поранення. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження. Про це сьогодні, 10 січня, повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Напад було скоєно 26 жовтня 2018 року.

За цим фактом поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на вчинення злочину) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В результаті проведених спеціальних заходів поліцейські встановили трьох підозрюваних. Серед фігурантів –58-річний чоловік, який обґрунтовано підозрюється в організації злочину, а також – двоє ймовірних виконавців замовного вбивства віком 30 та 32 років. 

На місці скоєння злочину вилучено речові докази. 

«Також в обґрунтовано підозрюваного у замовленні зазначеного злочину при проведенні обшуку було вилучено біля мільйона доларів. Дякую працівникам поліції Київщини за наполегливість при розкритті тяжкого злочину. Сподіваюсь, що прокуратура області підтримає поліцію Київщини, й усі причетні до скоєння цього тяжкого злочину опиняться за ґратами», – зазначив Аброськін. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: