Червона доріжка, модний діджей-сет і відомий ведучий: як відкрили другий магазин H&M у Києві

Червона доріжка, модний діджей-сет і відомий ведучий: як відкрили другий магазин H&M у Києві
У Києві відбулося відкриття другого магазину H&M 
Фото: Інформатор

Перші три відвідувачі отримали сертифікати з кругленькою сумою на покупки

Сьогодні, 18 жовтня, у Києві відкрився другий в Україні магазин H&M. Відомий бренд розмістився у ТРЦ Sky Mall.

Відкриття другого маркету зі світовим ім'ям вже не викликало такого ажіотажу, як у Lavina Mall. О 9:00 відвідувачів стали запускати в приміщення ТРЦ. Але, щоб потрапити в магазин, їм потрібно було очікувати до 12:00.

Як повідомляє Інформатор, у черзі зібралося близько 50 чоловік. Дехто взяв із собою розкладні стільці і подушки, щоб полегшити очікування. Розташувалися вони на червоній доріжці, яку організатори проклали з першого до другого поверху, де знаходиться магазин.

Шоу-рум роздавав всім, хто очікував, горішки, воду і каву.

Перші три відвідувачі отримали сертифікати з кругленькою сумою на покупки в H&M. Решта також не залишилися без подарунків. Кожен став володарем презенту в розмірі 250 гривень на покупку одягу.

Провокацій в натовпі не було, оскільки чергувала охорона.

Вів церемонію відкриття відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко. А розважали публіку модний діджей-сет та музичний гурт KADNAY.

У магазині представлені: аксесуари, жіночий, чоловічий, дитячий одяг і взуття, а також товари для дому. Також додався відділ жіночого спортивного одягу і речей великих розмірів. На честь відкриття одяг можна буде купити зі знижкою 15%.

Нагадаємо, перший магазин H&M в Україні відкрили 18 серпня в ТРЦ Lavina. Там магазин займає площу 2 900 кв. м.

H&M (Hennes & Mauritz) - шведський рітейлер. На даний момент це найбільша роздрібна мережа одягу, взуття та аксесуарів в Європі. Компанія позиціонує себе як бренд доступного і якісного одягу мас-маркету. H&M співпрацює з відомими модельєрами та дизайнерами, з якими час від часу випускає спільні колекції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: