ДТП з постраждалими на Південному мосту: Hyundai врізався у трактор і перекинувся

ДТП з постраждалими на Південному мосту: Hyundai врізався у трактор і перекинувся

Після зіткнення легковушку протягло далі по проїжджій частині і вона перекинулася

Фото: Інформатор

В результаті ДТП постраждала пасажир автомобіля

У ніч на середу, 31 жовтня, в Києві на Південному мосту сталася ДТП з постраждалими: автомобіль Hyundai Elantra врізався в трактор комунальників, які вели ремонтні роботи.

Аварія трапилася близько 1:10. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, Hyundai рухався на високій швидкості в бік станції метро «Видубичі» і проігнорував знаки дорожніх робіт. В результаті чого він зніс кілька знаків і після цього врізався у ківш трактора, який працював в крайній лівій смузі. Після зіткнення легковушку протягло далі по проїжджій частині і вона перекинулася.

У момент ДТП в машині знаходився водій і дівчина-пасажир. Попередньо, вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Робочі допомогли людям вибратися з транспортного засобу і скинули клеми акумулятора. Побувши на місці події деякий час, водій Hyundai втік, а дівчину залишив. Пасажира-дівчину 1980 року народження госпіталізували в лікарню. Попередній діагноз – закрита черепно-мозкова травма і перелом ліктьового суглоба.

Від удару у трактора відірвало передній ківш і колесо, а уламки автомобілів засіяли всю проїжджу частину. Через ДТП було ускладнено рух в сторону станції метро «Видубичі», оскільки перевернутий автомобіль зайняв три смуги.

На місці працювали медики, патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

Як повідомлялося, у Києві автомобіль «Шкода» скоїв наїзд на велосипедиста,який їхав рухався у попутному напрямку. Після зіткнення водій транспортного засобу з місця події намагався втекти, не надавши допомогу потерпілому

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: