Інспекція перевіряє столичні будинки перед зимою: в якому районі найбільше проблем

Інспекція перевіряє столичні будинки перед зимою: в якому районі найбільше проблем
Підготовка внутрішньобудинкові системи опалення до зими

Виявлено 352 будинки, які не отримали акти готовності до осінньо-зимового періоду

Перед початком опалювального періоду 2018-2019 років Управлінням (Інспекцією) самоврядного контролю Київської міської держадміністрації виявлено 372 будинки, що обслуговуються «Керуючими компаніями з обслуговування житлового фонду», в яких внутрішньобудинкові системи опалення не заповнені спеціально підготовленою мережною водою, що в свою чергу може призвести до невчасного підключення опалення цих будинків.

Як поінформували «Вечірку» в управлінні, контроль за якістю мережної води та наповненістю трубопроводів здійснює організація, що експлуатує теплові установки та мережі (теплопостачальна організація).

Також за результатами контрольних заходів виявлено 352 будинки, які не підготовлені належним чином до опалювального періоду - відсутні акти готовності до осінньо-зимового періоду 2018-2019. Найбільша кількість будинків, які не отримали акти готовності, виявлено в Шевченківському районі міста – 209 будинків.

Інспекцією направлено листи на адресу керівників районних державних адміністрацій з вимогою терміново усунути порушень до початку опалювального періоду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: