Київ вже готується до наступної зими: на ТЕЦ ремонтують водогрійні котли (фото)

Київ вже готується до наступної зими: на ТЕЦ ремонтують водогрійні котли (фото)
До кінця міжопалювального сезону буде проведено ремонт 11 водогрійних котлів на обох ТЕЦ
Фото: Київтеплоенерго

Ремонт проводиться без припинення гарячого водопостачання до киян

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» готує столичні ТЕЦ до наступного опалювального сезону. Ремонтні роботи проводяться без припинення гарячого водопостачання до помешкань киян.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Енергетики планують відремонтувати 11 водогрійних котлів на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6. Теплоелектроцентралі забезпечують теплом та гарячою водою близько 60% киян - понад 650 тис. домогосподарств восьми адміністративних районів столиці (Дарницькому, Солом’янському, Печерському, Голосіївському, Деснянському, Оболонському, Подільському та частині Шевченківського). Також ТЕЦ виробляють електроенергію для Об’єднаної енергосистеми України.

«Наразі на ТЕЦ-6 ми вже відремонтували два водогрійні котли, ще один - в ремонті. На ТЕЦ-5 роботи ведуться на одному водогрійному котлі. До кінця міжопалювального сезону буде проведено ремонт 11 водогрійних котлів на обох ТЕЦ, що дозволить нам підготувати обладнання до навантажень в ході опалювального сезону та підвищити надійність системи теплогенерації ТЕЦ в цілому», - зазначив Олександр Шевченко, директор структурного підрозділу «Київські ТЕЦ» КП Київтеплоенерго.

В опалювальному сезоні 2019/2020 київські ТЕЦ виробили 3,9 млн Гкал теплоенергії. За одну годину котел підігріває понад 4 тис. куб. м мережевої води для забезпечення киян теплом і гарячою водою. Сумарно на 11 котлах - це майже 45 тис. кубометрів (для порівняння - це 670 залізничних цистерн).

Кожен водогрійний котел має навантаження до 180 Гкал/год із максимальною температурою мережевої води у 150 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: