Китайські медики консультуватимуть броварських лікарів

Китайські медики консультуватимуть броварських лікарів
Медики Гуандонської лікарні нададуть рекомендації броварським лікарям

Китайці погодились організувати відеоконференцію між броварськими медиками та лікарями, що брали участь у рятувальних роботах в Ухані

Міська влада Броварів досягла домовленостей містом-побратимом Чжанцьзян в Китайській Народній Республіці про надання консультацій щодо профілактики та лікування коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко на своїй сторінці у Facebook.

«Ніхто краще спеціалістів з Китаю не знає як боротись з цією хворобою. Сьогодні досягли домовленість і наші побратими погодились організувати медичну відеоконференцію між броварськими медиками та лікарями Гуандонського медичного закладу. Лікарня відома в західному регіоні Гуандон, вона отримала багато відзнак у лікуванні важких пацієнтів. Медики Гуандонської лікарні також брали безпосередню участь в рятувальних роботах в місті Ухань – епіцентрі коронавірусної інфекції», - розповів Сапожко.

Крім того, медики КНР надали рекомендації для громадян стосовно попередження захворювання.

Нагадаємо, у Броварах у 21-річної жінки лабораторно підтвердили наявність COVID-19.

Також в Київській області підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом - захворіла вагітна жінка в Ірпені. 20 березня жінці зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня, він виявився негативним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: