Кличко братиме участь у парламентських виборах

Кличко братиме участь у парламентських виборах
Віталій Кличко не збирається балотуватися в президенти

Віталій Кличко не виключив, що партія «Удар» братиме участь у парламентських виборах

Мер Києва Віталій Кличко заявляє про необхідність більшої підтримки місцевого самоврядування в парламенті та намір брати участь у парламентських виборах в Україні восени цього року.

«Я братиму участь у парламентських виборах і, з високою ймовірністю, політична партія «Удар» братиме участь у парламентських виборах для того, щоб відстоювати інтереси і міста Києва, і кожного містечка, і кожного села в Україні», - сказав він агентству «Інтерфакс –Україна».

У кулуарах «Українського сніданку», організованого Фондом Віктора Пінчука, Кличко висловив свою тверду впевненість в тому, що за хорошого представництва не буде мати великого значення, хто президент, а хто прем'єр-міністр. «Нам необхідно буде відстоювати на законодавчому рівні інтереси місцевого самоврядування, тому що насправді все починається з низів: з нашого двору, з нашого району, села, містечка», - вважає мер столиці.

Говорячи про майбутні президентські вибори, Кличко нагадав свою позицію, що він взяв перед киянами зобов'язання, які має намір виконати.

«Буде з мого боку нечесно пообіцяти і стрибати на інші позиції. Мені ці крісла та позиції не потрібні. Єдина моя мета - я хочу жити в нормальних європейських умовах в Україні й тому я не хочу очікувати: якщо хочеш зробити добре, зроби сам», - заявив градоначальник.

Серед ключових завдань-зобов'язань він назвав запуск автомобільного сполучення Подільсько-Воскресенським мостом до кінця наступного року, а також будівництво метро на Виноградар.

За його словами, в Україні дуже багато політиків, які обіцяють золоті гори, а потім стрибають з однієї позиції на іншу.

«І тому величезна недовіра до всіх політиків: якщо ти політик, значить ти брехун. Я не хочу входити в ці рамки політики: якщо я щось сказав, я доводжу свої слова до реалізації», - заявив Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: