Кличко розповів, як комунальники боряться із сніговою бурею

Кличко розповів, як комунальники боряться із сніговою бурею
До ранку комунальна техніка має розчистити від снігу усі дороги столиці

Снігоприбиральна техніка у столиці працюватиме протягом ночі

Комунальні служби столиці переведені на цілодобовий режим роботи через сильні снігопади. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, який нині перебуває на Всесвітньому економічному форумі у Давосі. 

Мер відзначив, що він постійно на зв’язку з профільними заступниками та керівником  «Киїавтодору» щодо контролю ситуації у місті.  

«Ситуація під контролем. Техніка на вулицях. Ввечері трафік трохи спаде і у комунальних служб з’явиться можливість більш ефективно прибирати сніг. Колони техніки працюватимуть всю ніч», - підкреслив Кличко.

Він звернувся до автомобілістів з проханням в таких  складних метеоумвах користуватися комунальним транспортом. Кличко також додав, що тільки у 2018 році місто придбало 78 одиниць комунальної техніки, в тому числі 44 трактори та 10 міні-навантажувачів. Усі вони задіяні для розчищення Києва від снігу. Усього ж за кілька років столиця придбала понад 200 одиниць нової спецтехніки.

«Втім, нам ще не вистачає 200 одиниць такої багатофункціональної техніки. І ми продовжуємо купувати нову техніку замість старої, яка неефективна та витрачає багато пального», - наголосив мер столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: