Кличко закликав поліцію негайно знайти винних у безладах у Київраді

Кличко закликав поліцію негайно знайти винних у безладах у Київраді
Депутата Київради Сергія Гусовського облили зеленкою і закидали яйцями

До Київради запросили керівника столичної поліції доповісти депутатам про дії правоохоронців у з‘ясуванні обставин інциденту

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції із закликом негайно виявити усіх винних у сьогоднішніх безладах у Київраді та нападі на депутата Сергія Гусовського.

Про це він заявив, оголошуючи про перенесення початку сесійного засідання Київради.

«У нас сьогодні сталася неприпустима ситуація. Перед початком засідання побили депутата Київради Сергія Гусовського. Його облили зеленкою, збили з ніг та витягли на вулицю. Зараз депутат у лікарні. Також влаштували безлади на першому поверсі приміщення КМДА», - сказав мер.

«Зараз поліція повинна розібратися з цією ситуацією. Ми звертаємося до керівництва правоохоронних органів, негайно виявити всіх винних у безладах та побитті і притягнути їх до відповідальності. Ми запросили сюди керівника столичної поліції доповісти депутатам про дії правоохоронців у з‘ясуванні того, що відбулося. Такі провокації треба присікати!» - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, у Київській міській раді перед початком засідання невідомі облили зеленкою та закидали яйцями депутата Сергія Гусовського. У зв’язку з цим засідання перенесено на 14:00

Сьогодні на розгляд Київради виноситься проект рішення, що стосується розриву інвестиційного договору на будівництво торгового центру на Поштовій площі з ТОВ «Хенсфорд Україна». Документ підготували глава фракції ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко, голова фракції «Єдність» Олександр Омельченко та голова депутатської групи «Київська команда» Сергій Гусовський.

Прес-секретар Гусовського Володимир Анфімов не виключає, що напад пов'язаний із запланованим голосуванням за розірвання інвестиційного договору.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: