КНУ ім. Шевченка скасував заняття до 12 березня

КНУ ім. Шевченка скасував заняття до 12 березня

Заняття скасовані у зв’язку зі складною метеорологічною та епідеміологічною ситуацією, а також задля економії енергоносіїв

У Київському національному університеті ім. Т. Шевченка призупинили заняття на всіх факультетах, в інститутах та коледжах вишу з 3 по 11 березня 2018 року. Про це йдеться у наказі ректора КНУ Леоніда Губерського.

Рішення призупинити навчання ухвалено на виконання протоколу засідання Кризового комітету при Міненерговугілля «Про введення заходів щодо подолання наслідків кризової ситуації».

Враховано рекомендацій Міністерства освіти від 02 березня, а також складну метеорологічну та епідеміологічну ситуацію.

Крім того, керівникам усіх факультетів доручено посилити пропускний режим, пожежну безпеку та збереження майна у корпусах.

В університеті зазначають, що навчальні заняття, заплановані на період з 3 до 7 березня, мають провести під час весняного семестру.

Нагадаємо, через брак газу у Вінницькій області закрили навчальні заклади. Рішення про зупинення навчального процесу на Вінниччині було прийнято сьогодні під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: