Міської електрички не буде: вранці у Києві скасовано дев’ять рейсів

Міської електрички не буде: вранці у Києві скасовано дев’ять рейсів

Сьогодні вранці киянам довелося замінити міську електричку іншим видом транспорту

У четвер, 4 липня, вранці було внесено зміни в роботу міської електрички. Про це повідомила прес-служба комунального підприємства «Київпастранс». 

Так, було скасовано дев’ять рейсів міської електрички.

Кажуть, що це сталося «з технічних причин».

«У ранковий час з технічних причин скасовані наступні рейси міської електрички: 7402, 7409/10, 7401, 7502, 7503, 7421, 7302, 7311/11, 7321. Перепрошуємо за незручності, безпека пасажирів в пріоритеті», - йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що останнім часом майже не щодня скасовують рейси міської електрички.

Так, 26 червня у ранковий час було скасовано шість рейсів міської електрички. А 27 червня – три вечірні рейси електрички.

Нагадаємо, 19 червня після першого етапу реконструкції відкрили оновлену станцію міської електрички «Вишгородська». Там облаштовано підходи та під’їзди до пропускного пункту, зведено мостовий перехід, укріплено схил та облаштовано пандус. Встановлено ліфт для маломобільних груп населення, фем-покриття для осіб з вадами зору, інформаційні стенди зі шрифтом Брайля, пандуси для підйому, функціонує безкоштовний WI-FI тощо. На станції встановлено сучасні турнікети, які дозволятимуть розраховуватися усіма доступними інструментами, які нині є у громадському транспорті столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: