На Київщині горіла майстерня коледжу (фото)

На Київщині горіла майстерня коледжу (фото)

Рятувальники за 40 хвилин ліквідували пожежу

Фото: ДСНС

Пожежа сталася у Таращанському державному технічному та економічно-правовому коледжі

У середу, 16 січня, сталося загоряння майстерні з ремонту техніки Таращанського державного технічного та економічно-правового коледжу. Повідомлення про пожежу надійшло до оперативно – диспетчерської служби Таращанського району о 17:23.

До місця виклику було направлено черговий караул 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини, інформує прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить крівля майстерні на площі 30 кв. м.

Пожежу було локалізовано о 17:49 та повністю ліквідовано о 18:04.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, 16 січня близько 15:20  виникла пожежа у старовинній будівлі на вул. Грушевського, 4б. Це стародавній особняк роботи відомих київських архітекторів В. Ніколаєва, О. Шварценберга, пам‘ятка місцевого значення. Пожежа в ньому виникає вже не вперше.

Пожежу було ліквідовано 18:54. На місці події працювало 16 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 62 працівники особового складу.

Активістка Олена Терещенко переконана, що це був підпал. За її словами, наближений до Дмитра Табачника, колишнього міністра освіти і науки часів Януковича, забудовник-«інвестор» ТОВ «Грааль» «з 2009 року довів пам’ятку до аварійного стану, а тепер бажає винести пам'ятку з державного реєстру, щоб перебудувати її на багатоповерхівку – 160-метровий хмарочос».

 Дивіться також матеріал: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: