Антимонопольний комітет розбереться із продажем NewsOne

Антимонопольний комітет розбереться із продажем NewsOne

В АМКУ немає інформації щодо продажу NewsOne

В Антимонопольний комітет не надходила інформація про зміну власника телеканалу

Антимонопольний комітет України звернеться до власників телеканалу NewsOne з вимогою підтвердити або спростувати інформацію про продаж телеканалу. Про це повідомили в прес-службі відомства, повідомляє Інтерфакс-Україна в понеділок, 8 жовтня. 

В АМКУ відзначили, що в комітет не надходила інформація про зміну власника телеканалу, а саме компанії «Новини 24 години». 

Як повідомлялося, 5 жовтня народний депутат Євген Мураєв заявив про продаж телеканалу NewsOne народному депутату Тарасу Козаку (фракція Опозиційний блок). 

Наприкінці серпня стало відомо, що батько Євгена Мураєва передав колишньому заступнику глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрію Портнову телеканал NewsOne в управління терміном на три роки.

Телеканал NewsOne розпочав мовлення 27 червня 2010 року. 

4 жовтня Верховна Рада підтримала проект постанови №9157, яким запропонувала Раді національної безпеки і оборони України ввести санкції проти телеканалів «112 Україна» і NewsOne.

Санкції передбачають низку обмежень, зокрема позбавлення ліцензій каналів, заборону на використання радіочастот і блокування активів. У проекті постанови пропонують застосувати санкції до пов'язаних із телеканалом «112 Україна» компаній «Аріадна ТВ», «Новий формат ТВ», «ТВ Вибір», «Телерадіокомпанія «112 ТВ», «Лідер ТВ», «Партнер ТВ», а також пов'язаного з NewsOne каналу «Новини 24 години».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: