Названо дві версії вбивства поліцейського у Києві

Названо дві версії вбивства поліцейського у Києві
Слідчі дії на місці вбивства
Фото: Інформатор

До розслідування вбивства поліцейського залучено СБУ

Для розслідування вбивства поліцейського створена посилена слідчо-оперативна група. Крім того, до розслідування залучені колеги зі Служби безпеки України. Про це повідомив сьогодні, 6 липня, глава Нацполіції України Сергій Князєв.

Нагадаємо, вчора в столиці в обідню пору був вбитий працівник Національної поліції Дмитро Глушак. Він з 1995 року працював в кримінальній поліції Нацполіції.

«Негайно була створена посилена слідчо-оперативна група, в яку входять найкращі фахівці Національної поліції. Ми долучили колег зі Служби безпеки України. Думаю, що ми прозвітуємо перед суспільством про швидке розкриття цього правопорушення. Зловмисника ми повинні знайти, притягнути до кримінальної відповідальності»,- зазначив Князєв.

Упродовж вчорашньої та сьогоднішньої доби поліція відпрацьовує декілька робочих версій. Одна з них – це вбивство скоєно з метою пограбування. Інша - вбивство пов’язано зі службовими обов’язками, які виконував потерпілий.

«Висловлюю співчуття сім’ї загиблого поліцейського, батькам, дружині та 6-річному синові, який лишився сиротою»,- сказав Князєв.

23_26Дмитро Глушак

Раніше ЗМІ повідомили, що чоловік, тіло якого з вогнепальним пораненням 5 липня знайшли в автомобілі у Києві, був підполковником одного з департаментів Національної поліції України.

Поліція поінформувала, що тіло загиблого в автомобілі на вулиці Щусєва побачила перехожа, яка відразу зателефонувала в поліцію.

Розпочато два кримінальні провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв журналіст Костянтин Стогній, поліцейський вів стеження з авто у дворі за адресою Щусєва, 18/14.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: