Оголошено підозру збоченцю, який ґвалтував своїх доньок і знімав порновідео

Оголошено підозру збоченцю, який ґвалтував своїх доньок і знімав порновідео
20 листопада було затримано збоченця-батька
Фото: Нацполіція

Житель Київщини систематично вчиняв розпусні дії та вступав у статеві зносини природнім та неприроднім шляхом зі своїми малолітніми доньками

Прокуратура Київської області оголосила підозри збоченцю-батьку та його товаришу за розповсюдження у мережі інтернет порнографічних матеріалів малолітніх дітей. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«Установлено, що у період з 2015 року по теперішній час 45-річний батько за місцем проживання в м. Фастів систематично вчиняв розпусні дії та вступав у статеві зносини природнім та неприроднім шляхом зі своїми доньками 12-ти та 14-ти років. Також, з грудня 2017 року чоловік з метою задоволення власної пристрасті вчиняв аналогічні дії з неповнолітньою подругою його дітей», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зловмисник пропонував вступати зі своїми малолітніми дітьми у статеві зносини 46-річному товаришу. При цьому, чоловік фіксував на відеозапис сцени розпусти між ними та з метою отримання грошової винагороди поширював матеріали сексуального характеру в мережі інтернет, соціальних мережах та різноманітних месенджерах.

У вівторок, 20 листопада, чоловіків затримано правоохоронними органами у порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру 45-річному збоченцю-батьку у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 155 (вчинення природніх та неприродніх статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку), ч. 2 ст. 155 (вчинення природніх та неприродніх статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинене близьким родичем), ч. 1 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи), ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, вчинене близьким родичем) та ч. 5 ст. 301 (виготовлення, зберігання з метою розповсюдження, а також розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Також, прокуратура області повідомила про підозру 46-річному товаришу за ч. 1 ст. 155 (вчинення природніх та неприродніх статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку), ч. 1 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи), ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, вчинене близьким родичем) та ч. 5 ст. 301 (виготовлення, зберігання з метою розповсюдження, а також розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

На даний час прокуратурою вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: