Житель Київщини ґвалтував неповнолітніх доньок для зйомок порновідео

Житель Київщини ґвалтував неповнолітніх доньок для зйомок порновідео
Слідчі провели обшук у 45-річного мешканця Київщини
Фото: Нацполіція

Чоловік за гроші надавав доньок у сексуальну експлуатацію як громадянам України, так і іноземцям

Працівники Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими поліції Київщини, за процесуального керівництва прокуратури Київської області, встановили 45-річного мешканця Київщини, який причетний до створення фото та відеофайлів порнографічного змісту за участі власних дітей 14 і 15 років. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі інтернет «DarkWeb». Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

«До Департаменту кіберполіції надійшла інформація від австралійських колег, спецпідрозділу «Argos» штату Квінсленд, про те, що вони виявили у мережі інтернет фото порнографічного змісту за участі дітей, яке, ймовірно, було виготовлено на території України», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 20 листопада, із залученням працівників спецпідрозділу КОРД в помешканні, де проживає підозрюваний, поліцейські проводять санкціонований обшук. Слідчі дії також проводяться за місцем проживання так званого хресного батька обох дівчат - 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дітей. 

Наразі поліцейські вже виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного змісту за участі неповнолітніх дівчат. Також у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, на місце проведення обшуку направлено вибухотехників. 

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Вирішується питання про затриманням підозрюваного та його товариша в порядку статті 208 КПК України. Також вирішується питання про вилучення обох дівчат з родини та їхній переїзд до реабілітаційного центру.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: