Пенсіонерка-шахрайка ошукала двох гостей Києва

Пенсіонерка-шахрайка ошукала двох гостей Києва
Шахрайка ошукала двох гостей столиці на 6400 гривень
Фото: Нацполіція

71-річна жінка уже має судимість за шахрайство, а з 2017 року перебуває у розшуку за вчинення аналогічного злочину

У Києві оперативники викрили харків’янку на афері з орендою чужої квартири. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

«До працівників управління карного розшуку столичної поліції надійшла оперативна інформація про протиправну діяльність уродженки Харкова. Також правоохоронцям стало відомо, що від дій 71-річної жінки постраждали двоє осіб, яких вона ошукала на 6400 гривень», - йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося, пенсіонерка на добу винайняла квартиру у будинку на вулиці Михайла Донця, яку пізніше перездала одночасно двом людям. Для переконливості зловмисниця надала паспорт і свідоцтво про право власності на житло, які виявилися підробленими. 

Для надання пояснень правопорушницю доставили до Солом’янського управління поліції. Встановлено, що вона уже має судимість за шахрайство, а з 2017 року перебуває у розшуку за вчинення аналогічного злочину на території Чернівецької області. Речові докази вилучили та направили на експертизу. 

Повідомлення про подію належним чином зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією, передбаченою ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Також встановлюється причетність затриманої особи до вчинення аналогічних злочинів на території Києва. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: