Передноворічний колапс в «Борисполі»: під снігом лежать документи, посилки та імпортне обладнання

Передноворічний колапс в «Борисполі»: під снігом лежать документи, посилки та імпортне обладнання
Десятки тисяч відправлень з-за кордону - від листів до устаткування = вжен не перший день лежать під снігом і дощем в аеропорту 

Сотні людей цьогоріч не отримають вчасно посилки і листи до Нового року через проблеми в роботі аеропорту «Бориспіль»

Імпортні вантажі в аеропорту «Бориспіль» нема кому розвантажувати і сортувати. Через це сьогодні адміністрація літовища заявила, що вводить тимчасове обмеження на прибуття імпортних вантажів на термінал для вантажних та пасажирських повітряних суден. Як зазначається, обмеження діятимуть з 24 грудня 2018 року до 4 січня 2019 року. 

Люди шоковані через таку ситуацію в аеропорту. Адже наразі через брак персоналу і неспроможність налагодити нормальну роботу терміналу під снігом опинилася термінова кореспонденція, товари і навіть запчастини для підприємств.

«У нас повний караул, ахтунг і капут в аеропорту «Бориспіль»! На цих несимпатичних фото - експрес вантажі яких тут не повинно бути ніколи! Не повинні тижнями лежати під снігом документи, диппошта, партії товарів, посилки і запасні частини до виробничих лініях, і т.д. це десятки тисяч відправлень. Все це потребувало термінової доставки в Україну», - написав Павло Дробоного на сторінці Авіація України.

«Вся терміновість закінчилася на карго терміналі. Крім млявих відмовок про те, що потужності терміналу недостатньо (як нібито в минулому році її було більше) керівництво аеропорту не дає ніяких пояснень по суті справи. Тому, з'являються версії:

  • 1) керівництво аеропорту пішло на створення кризової ситуації, щоб отримати додаткові ресурси і стимулювати вирішення накопичених проблем
  • 2) криза викликана об'єктивними причинами - нестачею лінійного персоналу через низьку зарплату і ситуація вийшла з-під контролю
  • 3) криза створена навмисно, з метою зруйнувати монополію аеропорту на хендлінгові послуги та обґрунтувати введення приватних компаній», - йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: