Через снігопад у київських аеропортах затримується частина рейсів

Через снігопад у київських аеропортах затримується частина рейсів
Злітно-посадкові смуги в аеропортах розчищені

Обидва київські аеропорти працюють у штатному режимі

У зв’язку зі складними погодними умовами в аеропортах Києва скасовують деякі рейси, а частина рейсів затримується.

«Рейси виконуються зараз за розкладом. Але станом на вчора, на 12-те число, рейсі Wizz Air з Будапешта і Франкфурта переадресовані на запасний аеродром у Львів. Відповідно рейси, які далі мали виконуватись, на Копенгаген і Кельн, були скасовані, оскільки літаки не прибули. Ще два рейси авіакомпанії Sky Up вчора переадресовані на запасні аеродроми в Одесу і Львів, а виліт до Шарм-ель-Шейха вже буде з «Борисполя». Скасування й переадресація рейсів відбулась через штормове попередження, тож льотчики приймають рішення не сідати», - повідомили УННу прес-службі аеропорту «Київ» (Жуляни).

За даними аеропорту, пасажирам скасованих рейсів були надані гаряче харчування й номери в готелях. Виліт за обома рейсами запланований на сьогоднішній вечір.

Наразі злітно-посадкова смуга, за інформацією прес-служби аеропорту, розчищена.

При цьому в диспетчерській службі аеропорту «Бориспіль» розповіли, що аеропорт наразі працює в штатному режимі, однак спостерігаються затримки окремих рейсів.

«Затримки рейсів є, деякі рейси скасовані. Це залежить від авіакомпанії. Є півгодини (затримки рейсів. – Ред.), є більше – це залежить від конкретної авіакомпанії. Затримки пов’язані з погодними умовами», - зазначили у прес-службі.

За прогнозами синоптиків, у Києві до 14 грудня триватимуть сильні снігопади. Рівень опадів очікується до 20 сантиметрів снігу.

Міська влада закликає столичних водіїв без нагальної потреби не виїжджати у місто на приватному автотранспорті і користуватися громадським транспортом.

Столична влада ввела обмеження на в’їзд до Києва великогабаритного транспорту, яке діятиме до покращення погодних умов.

В місцях відстою великогабаритного автотранспорту на час обмеження в’їзду в місто Київ працюють пункти обігріву для водіїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: