Омелян про поломки експреса до «Борисполя»: вони об’єктивні

Омелян про поломки експреса до «Борисполя»: вони об’єктивні
Із більш ніж 500 поїздок експреса сталося 4 поломки

На лінії працюють десятирічні дизельні поїзди польського виробництва, нагадав міністр

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає технічними труднощами поломки потягів на маршруті «Київ - Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

«Коли ми говоримо про такі технічні труднощі - вони об'єктивні. На лінії працюють десятирічні дизельні поїзди польського виробництва. Проте з більш ніж 500 поїздок ми маємо 4 поломки. Я вважаю, це менше 1%», - сказав він Українським новинам.

Міністр зазначив, що ситуація з поломками неприємна, краще б їх не було взагалі, проте наголосив, що навіть при запуску абсолютно нових об'єктів із новою рухомою технікою трапляються її поломки.

Нагадаємо, 1 грудня залізничний експрес майже на півтори години запізнивсядо аеропорту «Бориспіль» через проблеми із двигуном.

У вівторок, 4 грудня, сталась друга поломка залізничного експреса. 

4 грудня «Укрзалізниця» почала скасовувати деякі рейси поїзда «Київ Бориспіль Експрес». Здійснені зміни у розкладі курсування враховують на цьому етапі наявний пасажиропотік на маршруті ст. Київ-Пасажирський - ст. Бориспіль аеропорт. Скорочення торкнулося рейсів у нічні години. На маршруті курсуватиме 27 пар поїздів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: