Під Києвом двоє підлітків до смерті забили безхатченка

Під Києвом двоє підлітків до смерті забили безхатченка
Тіло чоловіка знайшли випадкові свідки в лісосмузі на березі місцевого озера
Фото: Нацполіція

Хлопці били чоловіка ногами по голові

Співробітники Ірпінського відділу поліції затримали двох молодих людей, які в нетверезому стані до смерті забили 49-річного бездомного чоловіка. Тіло знайшли випадкові свідки в лісосмузі на березі місцевого озера, що неподалік гаражного кооперативу, розташованого у місті Ірпінь. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Києві.

Під час проведення розшукових дій слідство встановило, що до вчинення зазначеного злочину причетні двоє місцевих молодиків 16 та 17 років, які розпивали спиртні напої на березі озера саме в той час, коли там поряд відпочивав потерпілий. В якийсь момент між бездомним чоловіком і підлітками виник конфлікт, в ході якого останні нанесли безхатченку декілька ударів ногами по голові та тулубу. Внаслідок цих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Тіло потерпілого направлено на експертизу.

Наразі молодим людям судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Як повідомлялося, у місті Васильків 35-річний чоловік під час сварки наніс ножове поранення власній дружині. Удар прийшовся в сонну артерію. Жінка не дожила до приїзду лікарів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: