Під Києвом неадекватний водій маршрутки побив поліцейського (відео)

Під Києвом неадекватний водій маршрутки побив поліцейського (відео)

Водій маршрутки відвіз поліцейського на кінцеву зупинку і побив його разом з другом

У понеділок, 23 липня, у місті Вишневе, що під Києвом, водій маршрутного автобуса №805 (AI9109AE) побив патрульного поліцейського. Про це повідомляється на сторінці спільноти «Київ оперативний» у Facebook.

Поліцейський сів у автобус близько 10:10 після нічної зміни, оскільки проживає у місті Вишневе і змушений користуватися цим видом транспорту. 

«Одразу у професійне око полісмена потрапило «агресивне кермування» водія. Ну, всякі обставини бувають - «підрізали», «яму об‘їхав» і т.д. Але далі - більше: водій почав сигналити іншим водіям, а потім взагалі проїхав на заборонене світло (червоне) світлофора. Коли Ігор підсів поближче до водія і запитав його державний номерний знак, щоб повідомити його диспетчеру 102, кермувальник відмовився казати номерний знак, фірму-перевізника і т.д. Тоді Ігор представився, показав посвідчення поліцейського і попросив ще раз назвати номерні знаки автобуса. Водій наче «вибухнув» - він почав нецензурно виражатися у бік правоохоронця, казати, що він ніхто і т.д.», - йдеться у повідомленні.

Словесна суперечка переросла у те, що водій відмовився зупинятися на зупинці, яка потрібна буда поліцейському. Натомість, він відвіз його на кінцеву зупинку, де з колегою-другом почали бити Ігоря і застосували сльозоточивий газ. 

Крім того, водії маршруток погрожували поліцейському. «Коли вони зупинилися лупасити, одразу почали телефонувати «рішалам», при цьому поговорюючи «ти вже не працюєш», «ти знаєш чий це маршрут», «цей маршрут тримають такі люди, що тобі і не слилося» і т.д.», - повідомляє «Київ оперативний».

Цю подію оформлювала місцева слідчо-оперативна група.

Як повідомлялося,  23 липня, близько 6-години ранку, на 78 км автошляху Київ-Одеса патрульні поліцейські виявили нетверезого водія маршрутки, в салоні якої їхали пасажири.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: