Під Києвом в одному місці сталися дві аварії з трьома фурами (фото, відео)

Під Києвом в одному місці сталися дві аварії з трьома фурами (фото, відео)
Водій вантажівки Volvo на болгарських номерах почав пригальмовувати, а в цей момент DAF на українських номерах врізався в нього
Фото: Інформатор

Через ДТП на трасі Київ-Одеса утворився затор

На Одеській трасі поблизу населеного пункту Глеваха сталася велика ДТП: зіткнулися фури DAF і Volvo.

Аварія трапилася 20 листопада близько 18:30. Про це повідомляє Інформатор.

Як розповіли поліцейські, обидві вантажівки рухалися в бік Білої Церкви. На 30 кілометрі траси Київ - Одеса водій вантажівки Volvo на болгарських номерах почав пригальмовувати, а в цей момент DAF на українських номерах врізався в нього. В результаті аварії кабіна DAF отримала серйозні пошкодження, на пасажирському сидінні знаходився чоловік, на щастя, ніхто не постраждав.

Через зіткнення на проїжджу частину розлилося дизельне палива, його з дороги змивали пожежні. Щоб на місці не утворилася ожеледь, комунальні служби і засипали дорогу піщано-сольовою сумішшю.

Через аварію за Глевахою утворився затор.

Зазначимо, що на цьому ж місці близько 17:00 сталася ще одна ДТП. Молдавська фура MAN вилетіла з проїжджої частини і опинилася в кюветі. Водій з Молдови розповів, що вже повертався на батьківщину з Росії. На ділянці траси легковий автомобіль підрізав фуру, після чого водій MAN почав гальмувати, однак не впорався з керуванням і вилетів в кювет. На щастя, також ніхто не постраждав. Щоб дістати вантажівку з кювету, спочатку необхідно було розтягнути розбиті автомобілі, які стояли на трасі.

На місці працювала патрульна поліція, подробиці подій уточнюються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: