Під Києвом виявлено 28 голодних нелегалів із В’єтнаму

Під Києвом виявлено 28 голодних нелегалів із В’єтнаму
Поліцейські здійснюють піклування відносно 28 в’єтнамців, годують їх, спілкуються з допомогою перекладачів
Фото: Нацполіція

В'єтнамців буде передано працівникам Державної міграційної служби для розміщення у відповідних закладах для нелегальних мігрантів

Серед ночі на спецлінію «102» поліції Київщини почали телефонувати жителі смт Глеваха, що на Васильківщині. Люди розповіли, що селищем ходять іноземці та просять їсти. На місце одразу виїхали наряди поліції, в тому числі і поліція охорони. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Наразі працівники Васильківського райвідділу здійснюють поліцейське піклування відносно 28 в’єтнамців, годують їх, спілкуються з допомогою перекладачів. В подальшому їх буде передано працівникам Державної міграційної служби для розміщення у відповідних закладах для нелегальних мігрантів. 

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Чоловік, який утримував в’єтнамців, затриманий згідно ст.208 КПК України. Тривають слідчо-розшукові заходи зі встановлення інших причетних до злочину. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: