Пив алкоголь під супермаркетом, а потім сів за кермо: підсумок – п’ять розбитих машин

Пив алкоголь під супермаркетом, а потім сів за кермо: підсумок – п’ять розбитих машин
Одна з розбитих автівок
Фото: dtp.kiev.ua

Нетверезий водій розбив п’ять автівок у Києві

У Києві в районі Ризької вулиці нетверезий за ознаками водій скоїв декілька дорожньо-транспортних пригод, розбивши у підсумку п’ять автівок. Про це пише паблік dtp.kiev.ua.

За словами свідка, власник «Фольксвагена» вживав спиртні напої біля супермаркету АТБ, що розташований за адресою вул. Щусєва 10. Потім, сівши за кермо вищезазначеного авто, попрямував в сторону метро Сирецька. На першому перехресті згорнув на вулицю академіка Грекова в сторону вулиці Рижської. Як пояснив свідок, там повороту наліво немає, а в сторону Грекова рух заборонений.

На вулиці академіка Грекова водій влобову зіткнувся з припаркованим автомобілем «Хюндай». У результаті «Хюндай» викинуло з дороги на зелену зону, і автівка штовхнула ще дві припарковані машини.

Потім «Фольксваген» здав назад і зник в сторону вулиці Ризької, де біля будинку 85-а зніс ще два припаркованих авто. В результаті ДТП його відкинуло і розгорнуло, а водій зупинив свій рух.

Водій проходити освідування відмовився. За зовнішніми ознаками у нього спостерігається сильне алкогольне сп'яніння, зазначив свідок.

Одна з автівок, які протаранив водій «Фольксвагена», не підлягає відновленню.

Нагадаємо, у неділю, 19 серпня, на території музею-майстерні Зноби-Голембієвських дотла згорів автомобіль Skoda Octavia. Перед загорянням очевидці чули гучний хлопок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: