Поліція розшукує вантажівку, що на смерть збила жінку

Поліція розшукує вантажівку, що на смерть збила жінку
Смертельна ДТП сталася на вулиці Дегтярівській
Фото: Інформатор

Усі, хто володіє будь-якою інформацією щодо події або записами з відеореєстраторів, просять звернутися до поліції

Столичні слідчі закликають відгукнутися свідків смертельної автопригоди у Шевченківському районі, що сталася 30 грудня. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Нагадаємо, що на вулиці Дегтярівській вантажний автомобіль скоїв наїзд на пенсіонерку. У результаті ДТП жінка померла, а водій втік. Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця події та опитала свідків. Жінка-свідок розповіла, що автопригода відбулася у момент, коли пенсіонерка йшла по проїзній частині.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, слідчі встановлюють особи загиблої жінки та водія, а також обставини та механізм автопригоди.

На даний час правоохоронцям відома марка вантажівки. Це – «ДАФ» із білою кабіною та синім тентом. У номерному державному знаку присутні цифри «44».

«А відтак прохання до свідків та водіїв авто з відеореєстраторами звернутися з відповідною інформацією до найближчого відділку поліції або зателефонувати за номерами: (044) 271-99-22, (066) 381-72-85 або 102. Анонімність гарантується», - йдеться в повідомленні поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: