Понад сто комунальників очищують дахи столичних будівель від криги і снігу

Понад сто комунальників очищують дахи столичних будівель від криги і снігу

Для оперативної ліквідації бурульок із дахів у кожному районі Києва створені мобільні групи

У столиці покрівлі від снігу та криги очищають 119 покрівельників керуючих компаній, що обслуговують житлові будинки й прибудинкові території. Крім того, до роботи залучені інші служби, на балансі яких перебувають будівлі з похилими дахами.

У Департаменті міського благоустрою повідомили, що для оперативної ліквідації бурульок із дахів у кожному районі Києва створені мобільні групи.

«Враховуючи потепління, ми створили мобільні групи, що допоможуть вчасно прибрати покрівлі для безпечного руху громадян і гостей міста вулицями Києва», – заявив виконувач обов’язків директора Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій.

Очищення дахів і піддашків від снігу та бурульок проводять, попередньо огородивши території.

«За кілька днів до ускладнення погодних умов інспектори благоустрою попереджають усіх балансоутримувачів щодо оперативного очищення дахів і козирків від снігу та бурульок. А недотримання правил утримання балансових територій тягне за собою накладення штрафних санкцій», – підбив підсумки Панчій.

Як повідомлялося, другий день поспіль рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» проводять роботи зі збивання бурульок з дахів загальноосвітніх шкіл та в місцях масового скупчення людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: