Ремонт мосту Метро: дорожники показали, як просуваються роботи (фото)

Ремонт мосту Метро: дорожники показали, як просуваються роботи (фото)
Ремонтні роботи на мосту Метро через Русанівську протоку тривають навіть вночі
Фото: Київавтодор

Наразі виконуються роботи з бетонування монолітної плити шляхопроводу

У Києві на мосту Метро через Русанівську протоку у цілодобовому режимі тривають роботи з капітального ремонту. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

«У рамках I етапу ремонтних робіт дорожники відновлюють покриття 2-х смуг руху транспорту в напрямку центру міста. Вчора вдень та сьогодні упродовж ночі дорожники виконували роботи з бетонування монолітної плити шляхопроводу», - йдеться в повідомленні.

Не припиняються роботи і на інших об’єктах. Зокрема, на вул. Академіка Заболотного 26 вересня було розпочато влаштування середнього шару асфальтобетонного покриття в напрямку Одеської площі.

«На бульв. Вацлава Гавела триває фрезерування старого дорожнього одягу, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела дорожники влаштовують нове покриття з ФЕМів на підходах до шляхопроводу зі сторони вул. Каблукова, розбирають старе асфальтобетонне покриття зі сторони вул. Стражеска, влаштовують покриття пандусів на шляхопроводі та здійснюють монтаж металоконструкцій навісів трамвайних платформ», - інформують у «Київавтодорі».

Нагадаємо,  8 вересня розпочалися ремонтні роботи на мосту Метро через Русанівську протоку.

В рамках капітального ремонту буде проведено ремонт та підсилення прогонових будов мосту, відремонтовані опори, дорожнє покриття, тротуари тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: