Розбійний напад у Києві: сину заступника міністра повідомлено про підозру

Розбійний напад у Києві: сину заступника міністра повідомлено про підозру

Підозру у скоєнні злочину повідомлено трьом особам

Прокуратура Києва повідомила про підозру в розбійному нападі в Києві синові першого заступника міністра освіти і науки Володимира Ковтунця Михайлу. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

«Зазначена особа є третім фігурантом у кримінальному провадженні, яке розпочато за фактом розбійного нападу на кур'єра інтернет-магазину», - сказала вона в ефірі телеканалу «112 Україна».

Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

«Щодо обставин нападу відомо і встановлено слідством, що зазначені три людини, змовившись між собою, замовили через інтернет-магазин телефон IPhone 8+, і коли кур'єр привіз його на місце зустрічі, вчинили напад. Наразі всім трьом оголошено підозру. Щодо фігурантів кримінального провадження вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу», - повідомила вона.

Підозру синові першого заступника міністра освіти вручили 3 березня. Наразі готують клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше ЗМІ із посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляли, що у Києві син першого заступника міністра освіти і науки України Володимира Ковтунця Михайло брав участь у розбійному нападі, щоб заволодіти мобільним телефоном IPhone 8+. У нападі брали участь троє осіб.

Пізніше поліція Києва заявила, що розслідує справу про розбійний напад на кур'єра, в якій повідомлено про підозру двом особами. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: