Розчищати Київ від снігу вийшло майже 300 одиниць спецтехніки (фото)

Розчищати Київ від снігу вийшло майже 300 одиниць спецтехніки (фото)
Автодорівці проводять роботи з обробки доріг столиці посипальними матеріалами
Фото: Главком

Автодорівці проводять роботи з очищення від снігу тротуарів та зупинок транспорту

Сьогодні, 14 листопада, 287 одиниць снігоприбиральної техніки та 61 бригада з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» забезпечують безпечні умови руху транспорту та пішоходів. Про це повідомляє прес-служба столичних дорожників.

«З 09.00 год ранку в усіх районах столиці автодорівці проводять роботи з обробки доріг столиці посипальними матеріалами та очищення від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, які обслуговують підприємства корпорації. До роботи задіяна як великогабаритна спецтехніка, так і невеликі маневрені снігоприбиральні машини, які дозволяють оперативно прибирати тротуари», - інформують у «Київавтодорі».

Підприємствами корпорації було підготовлено 370 одиниць спецтехніки для роботи у зимовий період, враховуючи навантажувачі посипальних матеріалів та снігонавантажувачі, котрі використовуються під час довготривалих інтенсивних снігопадів та для робіт з вивезення снігу. Крім того, корпорацією у 2018 році були закуплені 44 трактори та 9 мінінавантажувачів для прибирання тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Як повідомляв «Главком», 14 листопада вранці у Києві випав перший сніг. На столичні дороги вийшла снігоприбиральна спецтехніка.

Дивіться фото і відео першого снігу у столиці.

З початком снігопаду у Києві, станом на 11-ту годину ранку, вже сталося понад 50 ДТП.

Транспорт курсує з відхиленням від розкладу руху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: