Ryanair може створити колапс у «Борисполі»

Ryanair може створити колапс у «Борисполі»

Керівництво аеропорту пропонує лоукост-авіакомпанії два варіанти

Якщо літаки лоукост-авіакомпанії Ryanair будуть вилітати в години пік, вони створять колапс в Міжнародному аеропорту «Бориспіль». Про це сказав гендиректор аеропорту Павло Рябікін в інтерв’ю LIGA.net.

Окрім цього, за таких умов літак не зможе вирушати за бажаний час – 35 хвилин.

«Прилітаючи у пікові години, вони створять колапс в аеропорту і фізично не зможуть прилетіти і полетіти за бажані ними 35 хвилин (лоукости традиційно ставлять жорсткі умови за часом обслуговування літака в аеропорту. - Ред.). Їм доведеться простоювати дві години, тому що потрібно буде чекати вільного автобуса, гейта, стоянки і т.д.», - сказав Рябікін.

За його словами, у авіакомпанії Ryanair залишається два варіанти.

«Проблема знімається, як тільки вони відкривають 15 щоденних рейсів з Борисполя (Ryanair починає роботу з 4-5 рейсів на день). Тоді ми зможемо спеціально під них відкрити термінал F. Це мінімальна кількість рейсів для його беззбиткової експлуатації. А поки пропонуємо термінал D», - сказав Рябікін.

Другий варіант – погоджуватись на час, коли їх може обслужити аеропорт, навіть якщо це буде незручно для компанії.

Як повідомлялося, у аеропорту «Бориспіль» планується обладнати окремий термінал для обслуговування лоукостера Ryanair. Йдеться про законсервований на сьогодні термінал «F». 

Як повідомляв «Главком», 23 березня керівництво аеропортів «Бориспіль» та «Львів» підписало договори про початок польотів з ірландською компанією-лоукостером Ryanair.

Нагадаємо, 21 березня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що київський аеропорт «Бориспіль» успішно завершив перемовини з лоукост-авіакомпанією Ryanair.

Ірландський лоукостер Ryanair втратить знижки в аеропорту «Бориспіль», якщо не буде нарощувати пасажиропотік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: