Серійний маньяк із Росії розповів про вбивства жінок у Києві

Серійний маньяк із Росії розповів про вбивства жінок у Києві

Четверта жертва вбивці ,на щастя, залишилася жива.

Біля станції метро Академмістечко до Олени підійшов незнайомий чоловік. Вже було пізно близько півночі, вона не збиралася ні з ким знайомитися. Почала втікати, але не вийшло. Він хапав її за руки, зав'язався конфлікт. Згодом чоловік дістав ніж і кілька разів вдарив жінку в живіт. Перехожі викликами швидку і поліцію. Зараз жінка перебуває у лікарні.

Коли з затриманим почали проводили слідчі дії, виявилося, що поліція затримала серійного вбивцю. Він розповів про три свої жертви. У квітні зарізав в закопав свою знайому. На початку червня близько Бориспільського шосе він вбив безпритульну жінку. Тіло кинув в чагарники і накрив гілками. Третє вбивство він скоїв нещодавно. Задушив і підпалив також свою знайому. Затриманий точно вказав місця захоронень. Він також пам'ятає імена свої жертв.

Правоохоронці кажуть, що це були спонтанні вбивства. «Як завжди, посварилися, штрикнув ножем. Може два [рази]. Вранці прокинувся похмілятися, вона вже мертва», - розповів затриманий про одне з вбивств.

Підозрюваному 33 роки. Відомо, що він родом з Росії. Відсидів 7 років за вбивство своєї бабусі. Зараз серійного вбивцю перевіряють на причетність до інших злочинів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: