У Києві поліція затримала серійного вбивцю, який з ножем нападав на жінок

У Києві поліція затримала серійного вбивцю, який з ножем нападав на жінок

Про скоєння трьох тяжких злочинів правоохоронцям стало відомо під часу допиту чоловіка, якого затримали після його нападу на 20-річну дівчину. Зараз потерпіла із ножовими пораненнями перебуває у лікарні, а підозрюваний співпрацює зі слідством

Близько першої години ночі черговий Святошинського управління поліції отримав повідомлення про те, що біля станції метро «Академмістечко» чоловік завдав жительці Київської області ножового поранення, повідомляє прес-служба поліції Києва. Прибувши на місце, правоохоронці встановили потерпілу, яка повідомила подробиці пригоди: під час спілкування із малознайомим чоловіком у неї виник конфлікт, тож він вдарив її ножем у живіт.

Під час відпрацювання інформації та місця пригоди патрульні поліцейські затримали чоловіка, який зізнався у скоєнні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«Під час досудового розслідування затриманий зізнався у скоєнні трьох тяжких злочинів на території Дарницького району, а також вказав місця їх скоєння. З його слів, у квітні біля станції аерації під час конфлікту він завдав ножових поранень знайомій, яка від одержаних травм померла, а потім закопав її. Другий злочин було скоєно на початку червня в районі Бориспільського шосе, де молодик в аналогічний спосіб убив безпритульну жінку, а тіло накрив гілками від дерев. Третє вбивство сталося у чагарнику на вулиці Колекторна: після статевого акту зі знайомою чоловік задушив її, а тіло підпалив. Для перевірки зазначеної інформації за вказаними адресами виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила тіла жінок із ознаками насильницької смерті», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: