Шахрай за підробленими документами продав квартиру киянки за 3,7 млн грн

Шахрай за підробленими документами продав квартиру киянки за 3,7 млн грн

Прокуратура оголосила підозру 29-річному мешканцю Київщини

Столичними прокурорами оголошено підозру зловмиснику, який на підставі підроблених документів незаконно продав квартиру у Києві. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«До правоохоронних органів звернулася мешканка столиці, яка повідомила, що невідома особа, використавши підроблену довіреність від її імені, незаконно відчужила належну їй квартиру по проспекту Лобановського у Києві та привласнила кошти з її продажу у розмірі 3 млн 700 тис. гривень», - йдеться в повідомленні.

У ході досудового слідства правоохоронцям вдалося встановити особу шахрая. Ним виявився 29–річний мешканець Київської області.

На даний час правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) та ч. 1, 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) КК України.

До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

З метою недопущення подальших незаконних дій рішенням суду на квартиру потерпілої накладено арешт. В межах досудового слідства також встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до вчинення цього злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: