Шок та 70% опіків: заради селфі підліток заліз на сітку під напругою на залізниці

Шок та 70% опіків: заради селфі підліток заліз на сітку під напругою на залізниці
Хлопець застрибнув на захисну сітку над пішохідним мостом станції та взявся рукою за металеві опори під контактним кабелем 

Трагедія сталася на залізничній станції в Київській області

На залізничній станції «Бобрик» у Броварському районі Київщини 14-річний хлопець, аби зробити фото, застрибнув на захисну сітку над пішохідним мостом станції та взявся рукою за металеві опори під контактним кабелем з напругою у 27 000 вольт. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Внаслідок цього стався електричний розряд та спалахнув вогонь.

«Тіло та одяг хлопчини загорілися. На щастя, поряд були його однокласниці. Одна з них одразу кинулася гасити товариша футболкою, викликала «швидку» та зателефонувала своєму батькові. Той миттєво на своєму автомобілі приїхав на залізницю, школяра посадили в машину та повезли до лікарні. По дорозі підлітка із численними опіками передали бригаді швидкої допомоги», - розповіли в поліції.

Про цей випадок поліцейським повідомив черговий лікар Броварської багатопрофільної клінічної лікарні. Слідчо-оперативна група відразу виїхала на місце події. Опитавши свідків, двох дівчат, з’ясувалося, що постраждалий зателефонував їм і запропонував прогулятися. Дівчата просили його на небезпечну висоту не підійматися та хлопчина не послухався.  

Зараз він перебуває у реанімації. Опіки тіла 70% та шок I ступеня. Вирішується питання про його транспортування до опікового центру у Київ.

Ювенальна превенція зараз вивчає всі обставини події. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: