Смертельна ДТП на Дарницькому мосту: водія, який збив студента, затримано

Смертельна ДТП на Дарницькому мосту: водія, який збив студента, затримано
Nissan, який на смерть збив студента
Фото: Інформатор

Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння - 1,7 проміле

Слідчі поліції затримали водія Nissan, який в ніч на п’ятницю, 13 квітня, смертельно травмував студента на Дарницькому мосту. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Повідомлення про аварію надійшло до чергової частини столичної поліції близько 00:45. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, опитала можливих свідків та очевидців.

Правоохоронці попередньо встановили, що 27-річний водій автомобіля «Нісан Жук» на з’їзді з Дарницького мосту не впорався із керування, зачепив відбійник, а потім збив пішохода. Студент київського вузу від отриманих травм помер на місці.

За показами спецприладу «Драгер», водій перебував у стані алкогольного сп’яніння - 1,7 проміле.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Механізм автопригоди встановлять після проведення судово-медичної, автотехнічної, трасологічної експертиз та інших слідчих дій. 27-річного чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне правопорушення передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: