Смертельна ДТП на трасі під Києвом: зіткнулися дві вантажівки (фото)

Смертельна ДТП на трасі під Києвом: зіткнулися дві вантажівки (фото)
Вантажна машина Mercedes перевозила продукти харчування
Фото: Інформатор

Водій однієї з вантажівок загинув на місці ДТП

У неділю, 20 січня, в Київській області сталася смертельна ДТП. На Одеській трасі біля повороту на Чабани зіткнулися дві вантажівки, один з водіїв помер на місці.

Аварія трапилася близько 2:00. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, водій одного з автомобілів не впорався з керуванням і в'їхав у відбійник. Ззаду його наздогнала друга вантажівка, водія якого від удару буквально закарбувало в сидіння лобовим склом. Від отриманих травм він помер. Медикам, що прибули на місце ДТП, залишалося лише констатувати факт смерті.

Водій першої вантажівки відбувся переляком і подряпинами, а його транспортний засіб відправили на штрафмайданчик.

Швидше за все, вантажна машина марки Mercedes, за кермом якої перебував загиблий, перевозила продукти харчування. На її лобовому склі знаходився логотип Novus. Автомобіль прямував до Києва по Одеській трасі. А зареєстрований він у Броварах (Київська область). На місці працювали патрульні, «швидка» і слідчо-оперативна група. Вантажівку перемістили на узбіччя. Зв'язатися з власником авто, водієм якого був загиблий, поки не вдалося. Деталі інциденту встановить слідство.

Нагадаємо, у суботу, 19 січня, в Києві на Троєщині сталася ДТП. Водій Audi А3 зніс електричний стовп і залишив місце події до прибуття патрульних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: