Стало відомо, фірма якого столичного політика обслуговує будинок на Позняках, де обірвався ліфт

Стало відомо, фірма якого столичного політика обслуговує будинок на Позняках, де обірвався ліфт

У Києві обірвався ліфт, в якому були 53-річна жінка та 58-річний чоловік

Інцидент стався в неділю, 28 серпня, близько 11:40 в будинку на проспекті Бажана, 10 у Дарницькому районі. Як стало відомо, підйомник зірвався з четвертого поверху, але на рівні другого поверху зупинився, тому що спрацював механізм захисту.
В результаті потерпілі дістали травми: у жінки медики діагностували забій шийного відділу хребта, у чоловіка – забій поперечного відділу хребта. Людей доправили до клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.
Обставини пригоди встановлюють.

Будинок на проспекті Бажана, 10 обслуговує ТОВ «Ковальська-Житлосервіс», яке входить до ПБГ «Ковальська». Компанія, яка побудувала цей будинок близько 10 років тому, також входить до ПБГ «Ковальська».
Відомо, що мешканці будинку намагалися створити об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Але, за словами мешканців, співробітники ТОВ «Ковальська-Житлосервіс» і найняті «тітушки» багаторазово зривали збори і залякували власників квартир і нежитлових приміщень у цьому будинку, які були незадоволені обслуговуванням «Ковальська-Житлосервіс». Жителі мікрорайону також зазначають, що аналогічна ситуація з ліфтами і в інших будинках, які обслуговує і на безпеці яких економить «Ковальська-Житлосервіс».
ПБГ «Ковальська» контролюється Олександром і Сергієм Пилипенками, останній є депутатом Київради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: