Стало відомо, скільки пасажирів уже перевіз експрес до «Борисполя»

Стало відомо, скільки пасажирів уже перевіз експрес до «Борисполя»
За місяць Kyiv Boryspil Express здійснив понад 2 тисячі поїздок

Бориспільський експрес щоденно перевозить півтори-дві тисячі пасажирів

Потяг, що курсує від Центрального залізничного вокзалу Києва до міжнародного аеропорту «Бориспіль», - Kyiv Boryspil Express - здійснив понад 2 тисячі поїздок та вже перевіз 71 225 пасажирів. Наразі новий поїзд виконує графік на 96,6%, що є високим показником порівняно з аналогічними світовими практиками. Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, інформує прес-служба «УЗ».

«Бориспільський експрес працює стабільно та щоденно перевозить півтори-дві тисячі пасажирів. За такої затребуваності нового маршруту розраховуємо перевезти до мільйона пасажирів за рік. Впевнений, що з розвитком авіасполучення та поліпшенням добробуту громадян цей показник зростатиме», – зазначив Кравцов.

Раніше повідомлялося, що щодоби на маршруті Київ – Міжнародний аеропорт «Бориспіль» працює 27 пар поїздів, у разі зміни пасажиропотоку їх кількість буде скориговано.

У 2019 році Укрзалізниця здійснить реконструкцію транспортно-пересадочного вузла Видубичі для облаштування на ній зупинки швидкісного поїзда Kyiv Boryspil Express.

Нагадаємо, продаж квитків на новий «Kyiv Boryspil Express» було відкрито 30 листопада 2018 року, після урочистого запуску сполучення за участю президента Петра Порошенка.

Наразі експрес функціонує в режимі 24/7. Із графіком курсування поїзда можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.

Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розміщені на конкорсі над 14-ою колією на вокзалі в Києві. Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах. В аеропорту «Бориспіль» квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи. На станції Дарниця квитки можна придбати в касі № 2. Вартість квитка – 80 грн.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: