Експрес до аеропорту «Бориспіль» робитиме ще одну зупинку в Києві

Експрес до аеропорту «Бориспіль» робитиме ще одну зупинку в Києві

На Видубичах заплановано побудувати нову високу платформу для зупинки «Kyiv Boryspil Express»

У 2019 році «Укрзалізниця» здійснить реконструкцію залізничної станції «Видубичі» для облаштування на ній зупинки швидкісного поїзда «Kyiv Boryspil Express», що курсує між станціями Київ-Пасажирський та Бориспіль-Аеропорт. Про це повідомив керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

«Видубичі – вже зараз потужний транспортний хаб столиці, що інтегрує залізницю, метрополітен, автобусний та автомобільний транспорт. Після реконструкції станції пасажир, який приїжджатиме сюди, приміром, метрополітеном, автобусом або електричкою як із середмістя, так і з регіонів, матиме зручну можливість пересісти на швидкісний експрес та менш ніж за півгодини дістатись аеропорту «Бориспіль», – зазначив Кравцов, якого цитує прес-служба компанії.

За його словами, поставлено завдання створити єдиний логістичний простір, інтегрувавши залізничну станцію «Видубичі» з метрополітеном та автостанцією, для чого заплановано побудувати нову високу платформу для зупинки «Kyiv Boryspil Express», облаштувати переходи, а також реконструювати дві існуючі платформи та збудувати над ними накриття.

«Наразі ведуться передпроектні роботи та розглядаються три варіанти реконструкції цього транспортного вузла, де різні види транспорту будуть поєднані в єдине ціле. Найближчим часом буде обрано найоптимальніший. Але всі вони передбачають високі стандарти безпеки та сучасні елементи логістики, у тому числі для маломобільних громадян», – резюмував Кравцов.

Нагадаємо, продаж квитків на новий «Kyiv Boryspil Express» було відкрито 30 листопада 2018 року, після урочистого запуску сполучення за участю президента Петра Порошенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: