Столична поліція вилучила у жителя Київщини 600 пакунків із наркотиками

Столична поліція вилучила у жителя Київщини 600 пакунків із наркотиками
У квартирі зловмисника знайдено згортки із наркотиками
Фото: Нацполіція

Зловмиснику та його імовірним спільникам загрожує до восьми років позбавлення волі

Під час відпрацювання території дільничні офіцери Шевченківського управління поліції на вулиці Ризька зупинили молодика, який поводися підозріло. У ході поверхневого огляду поліцейські виявили у нього 20 пакунків із наркотичною речовиною, ще сім вилучили у місцях так званих закладок, які він встиг розкласти. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«У ході огляду квартири, де він проживає зі своїми друзями, ми вилучили ще майже 600 згортків і мобільні телефони, які, імовірно, використовували для здійснення протиправної діяльності», - розповів дільничний офіцер поліції Костянтин Васенков. 

Правопорушника, а це - 23-річний житель Київської області - затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він зізнався, що збував наркотики через закладки.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, яка передбачає до восьми років позбавлення волі. Зловмиснику повідомили про підозру. Після проведення відповідної експертизи можлива перекваліфікація кримінального провадження.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення причетності двох його товаришів до збуту наркотиків і шляхів отримання наркотичних речовин для подальшого продажу. 

Як повідомлялося, у Києві чоловіка засуджено до чотирьох років та двох місяців позбавлення волі за зберігання наркотиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: