За зберігання наркотиків уродженець Київщини потрапив за ґрати

За зберігання наркотиків уродженець Київщини потрапив за ґрати
У зловмисника працівники поліції виявили та вилучили опій ацетильований

Чоловік стверджує, що наркотик зберігав для власного вживання

У Подільському районі Києва під час відпрацювання території оперативники помітили чоловіка, який поводив себе підозріло та постійно озирався. Його зупинили для перевірки – і він зізнався, що має при собі опій ацетильований. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Чоловіка затримали та доставили до управління поліції. Ним виявився уродженець Київщини, який перебував на іспитовому терміні за скоєння аналогічного злочину. Чоловік розповів, що наркотик зберігав для власного вживання.

Вироком Подільського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, з урахуванням визначеного покарання за попереднім вироком зловмисника засуджено до чотирьох років та двох місяців позбавлення волі.

Як повідомлялося, нещодавно у Печерському районі Києва поліція виявила у чоловіка 16 поліетиленових пакетиків із наркотиками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: