У Києві чоловік викинув цуценя з вікна багатоповерхівки

У Києві чоловік викинув цуценя з вікна багатоповерхівки

Від отриманих травм тварина загинула на місці

У Дарницькому районі столиці з балкона квартири на сьомому поверсі за адресою Ревуцького, 5 чоловік практично на голови дітей, що гуляють у дворі,  викинув двомісячне цуценя.

Про це повідомляють «Подробиці».

За словами очевидців, чоловік деякий час стояв на балконі своєї квартири і тримав цуценя на руках. Після цього просто скинув тварину на газон. Від отриманих травм тварина загинула на місці.

Видання зазначає, що у дітей трапилася істерика. Батьки довго не могли заспокоїти малюків, які плакали після побаченого.

Мешканці будинку одразу викликали поліцію. Однак зловмисник закрився в квартирі. Не виходив він ні на дзвінки голови ОСББ, ні на орендодавців, яким теж одразу повідомили про інцидент.

Тільки після розмови з дружиною чоловіка, поліції вдалося поспілкуватися зі зловмисником.

Правоохоронці на місці провели бесіду з чоловіком, склали протокол. Пізніше на місце події прибула група слідчих.

За непідтвердженою інформацією, зі слів дружини, чоловік повернувся із зони проведення ООС на Донбасі і останнім часом страждає подібними нападами агресії. Сам чоловік заявив, що цуценя нібито саме вистрибнуло з балкона.

Очевидець і мешканка будинку Ольга розповіла, що протягом тижня до трагічного випадку, двірники будинку чули, що десь весь час пищало і «кричало» щеня, але не могли визначити, де і в якій квартирі.

За її словами чоловік з дружиною і дочкою орендував квартиру в будинку нещодавно. Близько двох місяців тому. У дворі з цуценям їх ніхто не бачив.

Мешканці будинку написали колективну заяву в поліцію. Під нею підписалися десятки людей.

Після розгляду заяви буде прийматися рішення про відкриття кримінального провадження та обрання запобіжного заходу для зловмисника. На сьогоднішній день чоловік залишається на волі.

Нагадаємо, 11 червня Шевченківський районний суд Києва заарештував Святогора за підозрою «в розповсюдженні творів, що пропагують культ насильства і жорстокості».

Читайте також «Пес Кіборг та допомога від Алена Делона. Чим живе притулок для тварин у селі Пирогово»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: