Суд заарештував догхантера Святогора на два місяці

Суд заарештував догхантера Святогора на два місяці
Олексій Святогор

Святогора підозрюють у виготовленні творів, що пропагують культ насильства та жорстокості

Шевченківський районний суд Києва заарештував адвоката Олексія Святогора за підозрою в розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості.

 Про це повідомляє прес-служба суду у Facebook.

«За результатами розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Святогору Олексію Анатолійовичу - підозрюваному за ч. 2 ст. 300, ч. 3 ст. 300 КК України, слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 9 липня 2018 року без визначення розміру застави», - йдеться в повідомленні.

За інформацією радника міністра МВС, народного депутата Антона Геращенка, чоловік весь цей час перебуватиме у Лук'янівському СІЗО.

Як додає телеканал «112 Україна», під час обрання запобіжного заходу Святогору під будівлею суду зібралася акція на підтримку його арешту.

Сам же затриманий своєї провини не визнає.

«У нас все перекручується з ніг на голову. Людське життя і його цінність принижуються. Натомість намагаються обґрунтувати цінність бродячих собак і все інше. Це неправильно. Я люблю людей, я за людей і за те, щоб дикі собаки не бродили де попало по вулицях, ось і все» - зазначив він на засіданні суду.

Раніше ЗМІ повідомляли, що столична поліція відпустила відомого догхантера Олексія Святогора, затриманого 7 червня, надавши при цьому охорону.

Читайте також «Пес Кіборг та допомога від Алена Делона. Чим живе притулок для тварин у селі Пирогово»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: