У Києві на автозаправці сталася масова бійка: є поранені

У Києві на автозаправці сталася масова бійка: є поранені
На місці працювала поліція та слідчо-оперативна група
Фото: Інформатор

В результаті інциденту постраждали кілька чоловіків

У ніч на вівторок, 15 січня, в Києві на проспекті Академіка Глушкова, 9а біля заправки GLUSCO сталася масова бійка. 

Виклик на лінію 103 надійшов близько 2:40. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, конфлікт почався між двома компаніями в «Портер Пабі», який знаходиться неподалік. Обидві компанії вийшли із закладу, але через деякий час конфлікт знову набрав обертів. Поблизу заправки GLUSCO сталася бійка, в хід йшли кулаки, палиці і навіть пляшка шампанського. Всього в конфлікті брали участь шість чоловіків.

Що стало приводом для початку бійки - невідомо. Однак працівники заправки розповіли, що спочатку в приміщення зайшов чоловік і попросив викликати медиків і поліцію, у нього було закривавлене обличчя. Весь цей час інші чоловіки продовжували битися. Через кілька хвилин на заправку зайшов ще один чоловік з розбитою головою, після чого він втратив свідомість і впав на підлогу.

У момент конфлікту по проспекту Академіка Глушкова їхали активісти «Варти Голосієво», вони побачили бійку і як за одним чоловіком біжить інший. Утікач попросив допомоги і сказав, що як раз спілкується по телефону з поліцейськими. У цей момент другий чоловік почав тікати від активістів. Хлопці спробували наздогнати дебошира, але він не зупинявся. Один з активістів зробив кілька пострілів в повітря зі стартового пістолета, щоб той зупинився, після цього його вдалося затримати. Через кілька хвилин до місця інциденту вже під'їхали два екіпажі патрульної поліції і одягли наручники на підозрюваних.

Чоловіка, якому стало погано на заправці, госпіталізували в лікарню. За словами лікарів, потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму. Попередньо, удар завдали пляшкою шампанського.

Інші учасники конфлікту також отримали травми, але вони незначні. Крім цього, біля заправки в снігу була знайдена палиця зі слідами крові. З таким же предметом співробітники заправки бачили учасників конфлікту під час бійки.

Подробиці інциденту будуть встановлювати правоохоронці. Всіх учасників конфлікту доставили в Голосіївське управління поліції для відбору пояснень. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: