У Києві п’яна жінка на Volvo вилетіла на тротуар і кидалася на поліцейських

У Києві п’яна жінка на Volvo вилетіла на тротуар і кидалася на поліцейських
Автомобіль вилетів з проїжджої частини і зніс огороджувальні стовпчики
Фото: Інформатор

У жінки не було водійського посвідчення, інших документів при собі вона теж не мала

У неділю, 11 листопада, на перехресті вулиць Миколи Василенка та Машинобудівної у Києві автомобіль Volvo 350 вилетів з проїжджої частини і зніс огороджувальні стовпчики.

Інцидент стався близько 23:00. Про це повідомляє Інформатор.

Як розповіли очевидці, вони побачили пошкоджений автомобіль на тротуарі і жінку-водія Volvo з явними ознаками алкогольного сп'яніння. На місце викликали екіпаж патрульної поліції.

Попередньо, Volvo повертав з провулка Радищева на вулицю Миколи Василенка, однак, з невідомих причин вилетів з проїжджої частини і зупинився на тротуарі. На щастя, в момент інциденту на пішохідній зоні і зупинці, яка знаходиться поблизу, не було людей.

У машині перебувала жінка з чоловіком. Свідки розповіли, що жінка вела себе неадекватно і намагалася битися зі співробітниками поліції. До приїзду правоохоронців вона намагалися виїхати з місця події, але їй завадили огороджувальні стовпчики, які зачепилися за машину.

У жінки не було водійського посвідчення, інших документів при собі вона теж не мала. Щоб встановити її особу на місце привезли паспорт водія. Їй запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові. Прилад показав 1,85 проміле, що перевищує норму в більш ніж 9 раз. Патрульні повідомили, що чоловік жінки також був нетверезий, але вирішив посадити за кермо свою дружину.

На жінку-водія було складено адміністративний протокол за водіння автомобілем в нетверезому стані. На місці працювали співробітники патрульної поліції.

Як повідомлялося, 11 листопада на перетині Повітрофлотського проспекту та вулиці Огієнка Mazda CX-7 влетіла в підземний перехід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: