У Києві розширюють межі діючих кладовищ

У Києві розширюють межі діючих кладовищ
Лісове кладовище у Києві розширять

Наразі у столиці цвинтарний колапс

У Києві триває робота з розширення меж діючих кладовищ – Лісового й Південного. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації у відповіді на запит УНН. 

«Варто зазначити, що так само досі триває робота з розширення меж діючих кладовищ – Лісового й Південного. Зокрема проходить погодження проект розпорядження КМУ «Про погодження зміни цільового призначення земельної ділянки лісогосподарського призначення комунальної власності», який стосується земельної ділянки, що межує з кладовищем. Також триває робота зі структурними підрозділами Київоблдержадміністрації щодо погодження розширення меж Південного кладовища», - сказано у відповіді.

Як відомо, у столиці цвинтарний колапс. Ховати людей у мегаполісі немає де. Єдине відкрите кладовище розташовується за 45 кілометрів від Києва. На інших лишаються лише так звані «сімейні місця». Коштують вони недешево – захоронення такого штибу стають свого роду розкішшю. Тим часом єдиний у місті крематорій, попит на послуги якого нині зростає на 10% у рік, не вирішує проблеми. Ця установа за рік здатна виконати до 14 тисяч звернень і вже давно працює на своєму максимумі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: